Pogledajte komentare naših pacijenata

U nastavku pogledajte komentare naših dragih pacijenata

"Moji problemi sa povlačenjem desni počeli su već u 25-oj godini života. Povlačenje je bilo primjetno na nekoliko zubi, ali najgore je bilo na trici, na desnoj strani. Do odlaska na pregled kod dr. Mersihe, početkom 2017. godine, zubno meso na toj trici se poprilično povukli, tako se već i sam korijen zuba vidio. Ni zdravstveno ni estetski to nije bilo dobro. Nakon pregleda kod dr. Mersihe i uspostavljanje dijagnoze, krenula sam u proces liječenja tog zuba. Taj tretman se ogledao prvenstveno u kiretaži, dubinskom čišćenju desni, koje su bile pod upalom, a nakon toga operacije trice. Operacija, preciznije transplatacija na sporni zub, ogledala se u uzimanju tkiva sa nepca i presađivanja na dio zuba koji se bio u potpunosti ogolio, a sve u cilju osiguranja stabilnosti tog zuba. Operacija je super prošla, jedanko kao i postoperativni oporavk. Bolovi i otok su bili minimalni, pridržavala sam se strogo uputa dr. Mersihe i za tri sedmice sam vadila konce. Danas moj operisani zub izgleda kao da nikad nije bilo nikakvih problema, u potpunosti je transplatacija pokrila ranije ogoljeni dio zuba. Ko ne zna da sam imala ovu operaciju, ne bi nikad mogao reći da je na tom zubu nešto rađeno, čak i ja sama nekad zaboravim na to. Široko se osmjehujem i to isključivo dugujem dr. Mersihi! :)"

Selena

Svaka čast, sve je bilo na najvišem nivou. Iskrena preporuka.

Anaid

Profesionalna usluga, sve na jednom mjestu. Sve preporuke.

Mahir

Definitivno najbolje dentalno iskustvo u BiH, ako ne i šire. Ovo nije da se samo ovako kaže, spreman sam stati i pred kamere i ovo sve ponovoti za doktoricu.

Emir

"Glavni razlog mog odlaska Dr Mersihi je povlacenje zubnog mesa. Na prvom pregledu Dr Mersiha mi je objasnila detaljno sta se desava i preporucila kiretazu gornje i donje vilice (jer je moje zubno meso bilo upaljeno) i ustanovila da imam i "root canal" na dva zuba. Ono sto mi se najvise svidjelo je da je objasnila prioritete i zajedno sa Dr Selmom Suljagic Zukic pristupila prvo ka lijecenju kanala zuba. U ovom moram da spomenem da su obje doktorice zaista profesionalne i divne i svi tretmani su bezbolni. Tretman kanala zuba je trajao otprilike 2 sedmice dok je kiretaza gornje i donje vilice trajala po 40 min. Rezultatima sam jako zadovoljna a osim toga citav tim u Dental Office je profesionalan i spreman da izadje u susret razlicitim zahtjevima pacijenata. Preporuka je svima koji imaju bilo kakve probleme sa zubima , sumnje ili pitanja da zakazu pregled jer ce - sto je najbitnije, dobiti tacnu dijagnozu i strucan tim za najbolje savjete i rjesenje problema.

Selma (Dubai)
Pozovita nas na +387 (0)33 666 615
Kalmija Baruha broj 1 71000 Sarajevo
Plaćanje na rate Kartično plaćanje